VT Family - шаблон joomla Продвижение
Au fost momente deosebite, clipe în care am conștientizat, o data în plus, cât de importantă este misiunea noastră ca părinți, ca profesori: să formăm și să învățăm micuții, chiar din primii ani că  este mai ferice să dai decât să primești. Și au dovedit-o din plin aproximativ 300 de copilași ce s-au implicat activ, alături de aproximativ 20 de cadre didactice, în Campania ”Zbor de copil”.
 
Produsele pregătite au fost expuse și oferite în cadrul târgului caritabil, iar participanții au putut dona într-o urnă pusă la dispoziție. Amintim faptul că această acțiune face parte din campania destinată strângerii de fonduri pentru continuarea activității la Casa ADRA, centrul de primire în regim de urgență a victimelor violenței în familie. Dificultățile financiare cu care se confruntă acest proiect au condus la desfășurarea atât a târgurilor caritabile, cât și a Festivalului Internațional Caritabil de Muzică și Arte ”Zbor de copil”. 
 
Mulțumim, dragi copii, că ne-ați oferit din speranța și bucuria voastră, din timpul și darurile cu care ați fost înzestrați! 
 
Mulțumim, dragi părinți, pentru o educație aleasă și pentru dorința de a forma cu înțelepciune micuții!
 
Mulțumim, stimată doamna directoare Mariana Stan și tuturor colegilor dvs. pentru că ați răspuns atât de prompt și deschis, ca întotdeauna, unui proiect de o mare sensibilitate, sprijin pentru supraviețuitorii abuzului în familie.
 
Mulțumim, Fanfara Ciocănești, pentru surpriza deosebită de a ne încânta cu piese foarte frumoase!
 
Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim oficialităților care au răspuns pozitiv invitației dnei directoare de a participa la acest eveniment: Raluca Maria Caraion (inspector general), Dan Melente (inspector general adjunct), @Dumitru Nicolae (subprefect), Dan Motreanu (europarlamentar), Ciprian Pandea (senator de Călărași), @Vasile Alexandru Lucian (comisar general adjunct Garda de mediu). 
 
Împreună pentru un alt fel de a fi! "

FB IMG 1623821782698